miercuri, 18 noiembrie 2015

ALTE LECTII INVATATE

1.  Ferește-te de omul care nu-i niciodată vinovat! Lucrurile vor merge rău, inevitabil, fara doar si poate, inclusiv in relația pe care ati cladit-o voi odata. Si-atunci el va cauta, CA DE FIECARE DATA, vinovatul in alta parte si, ce sa vezi… in spatele tau sta vina toata. Nu te amagi ca n-are cum sa nege ce s-a intamplat in realitate. O va face!!!

2. Nu te resemna niciodata! FOARTE PUTINI DINTRE NOI LUPTA PANA LA CAPAT. Indiferent de natura situatiei in care te gasesti vreodata, indiferent de alte rezultate, arata-ti tie ca se poate! INVINGATORII nu se dau la o parte! Priveste–n jurul tau, la om, la ceea ce el face! Pentru ai lui si pentru altii. Asta e partea cea mai importanta. Multi dau din gura c-au facut, ca vor face, dar…adevarul se bazeaza doar prin fapte.

3. Fa lucruri care sa te liniștească, care sa te încarce cu pozitivitate. Luptele nu o vor face. Du-le doar pe cele cu adevarat necesare. Luptele te întăresc dar te si inraiesc totodata. Pana si cei pentru care ai luptat vor neglija aceasta realitate si te vor regasi cu mai putina placere pentru ca vei deveni, fara sa intenționezi, mai dur, mai contondent, mai intolerant...mai sigur pe opiniile tale. Luptele te epuizează. Iar noi, toti, cautam oameni a caror prezenta ne relaxează. 

4.  Nu exista om, nu sfant, care sa fie mereu bun. Cine pare ca nu se manifesta niciodata, ca poate trece fara resentimente peste toate, se ascunde bine in realitate. Isi varsa supararea cand nu esti de fata. Nu ca te enervezi conteaza, ci cum iti manifesti aceasta tensiune acumulata.  

5.  Fa aliante, parteneriate, cu cine te intelege sau macar incearca. Cu cine are o viziune asemanatoare despre viata. Cu cei langa care gasesti libertatea de a te exprima in modul in care-ti place, cu cei cu care razi si fara motive reale, cu cei langa care nu simti ca linistea e extrem de apăsătoare.

#practicadeviata
VA URMA...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu